Lite bättre – ketjun alusta loppuun

Logistinen reitti yrityksille tuotteiden ja tavaravirtojen hallintaan

Räätälöitävät varastointipalvelumme

Varastonhallinta asiakkaan tiloissa ja ohjelmilla

Kokonaisvaltainen varastonhallintaprosessi tiloissamme

Varastotilan vuokraaminen yrityksille

Luotettavaa logistista osaamista Uudellamaalla

Varastoaatelit Oy on yrityksille tarkoitettu logistinen reitti tuotteiden ja tavaravirtojen hallintaan toimittajalta käyttäjälle.

Hallitsemme koko ketjun räätälöiden sen kunkin asiakkaan toiveen mukaan. Toimimme joko asiakkaan omissa tiloissa ja omilla ohjelmilla, tai sopimuksen mukaan kokonaisvaltaisesti erillisessä tilassa. 

Tarjoamme vuosikymmenten rautaisen kokemuksemme varastoinnissa ja tavaravirtojen hallinnassa asiakkaidemme käyttöön. Jättämällä logistiikan meille voitte keskittyä myyntiin, markkinointiin ja muuhun oleelliseen, sillä me huolehdimme siitä, että perälauta pitää. Nopeammin, laadukkaammin ja edullisemmin: toimintaperiaatteemme johtaa sujuvaan, pitkäkestoiseen yhteistyöhön. 

Varastoaatelit Oy – kolme vuosikymmentä kokemusta

Varastoaatelit on vuonna 1993 perustettu varastointipalveluja ja -hallintaa tarjoava yritys, joka palvelee Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. Olemme perheyritys myös sanan laajemmassa merkityksessä: logistiikka-alan ammattilaisista koostuva henkilöstömme on viihtynyt meillä vuosia, ja yrityksessämme kaikki osallistuvat töihin myös "kentällä". 

Valttinamme on joustava, yksilöllinen palvelu yritysasiakkaillemme. Ymmärrämme, että liiketoiminta vaatii aika ajoin nopeita ratkaisuja ja muutoksia, ja pystymme reagoimaan ketterästi yrityksenne muuttuviin tarpeisiin ja tekemään tarvittaessa muutoksia sopimuksiin. 

Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas: Kun asiat hoidetaan hyvin, homma yksinkertaisesti toimii. Lopputuloksena on toimiva yhteistyö ja hyvin todennäköisesti pitkä asiakassuhde. 

Vuokraamme myös pelkkää varastotilaa yritysasiakkaille.
Kysy lisää! 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita